Шашки в Інтернеті чи варто грати?
Шашки в Інтернеті чи варто грати?
Мій досвід був украй негативним. Програма на програмі, просто не цікаво й зрозуміло, що не маю жодних шансів навіть на нічию. Хоча, а може я десь не там грав? Щось порадите?
- vasyl_puzanov
- Контактна інформація:
Re: Шашки в Інтернеті чи варто грати?
Така проблема справді існує. Я вирішую її скороченням контролю часу на гру. По 3+0, 2+0 та 1+0 люди чітерити не встигають, звісно існують ще боти, але їх набагато менше, ніж чітерів і дуже добре видно, тож їх банять майже одразу.
Та нє. Я краще на стільниковому з додатком пограю, там я хоча б знаю, що мене не дурять.
- vasyl_puzanov
- Контактна інформація:
Не на корову, але все одно неприємно, коли обдурюють. Хоча, якщо чітери є навіть у звичайних комп'ютерних іграх, то що там казати про шашки та шахи, які набагато складніші...
- Любитель_М
Не знаю, я играю с приложения на телефоне и не могу сказать,что кто-то читерит. Может просто вы играете очень не очень?
- Горбатый_Конь
Вы прикалываетесь что ли? Вам правда не с кем поиграть в реале? Мне кажется, что в Украине все умеют в шашки играть. Зачем ради этого в Интернет-то лезть? Берите доску, выходите на улицу и вперед!
Добрий день! А коли мало вулиць? І не тільки мало, а ще й ніхто на тих вулицях у дамки (шашки) не гра?
Напишить будь ласка назву додатку!Любитель_М писав: ↑Вів березня 24, 2020 8:34 amНе знаю, я играю с приложения на телефоне и не могу сказать,что кто-то читерит. Может просто вы играете очень не очень?
То Горбатий Кінь певно думає, що по містах уже немодно скрізь грати в літрбол, а в селах люди лише те й роблять, що в шашки рубаються
- Любитель_М